Overslaan en naar de inhoud gaan
Een still uit de corporate video van RvIG. In de still zijn voorbeelden van persoonsgegevens te zien

Welkom bij RvIG,
Vul hieronder in wat je zoekt

Snel naar

  • Logisch Ontwerp BRP

    Het LO BRP 2024.Q1 beschrijft de minimaal te stellen functionele en technische eisen aan de op elkaar aangesloten systemen binnen het BRP-stelsel.
  • HUP versie 3.10

    Deze HUP versie 3.10 biedt ondersteuning bij de aanleg en bijhouding van persoonslijsten van personen die als ingezetenen worden ingeschreven of zijn opgenomen in de BRP.
  • Inschrijven Registratie Niet-ingezetenen

    Voor het inschrijven van personen in de Registratie Niet-ingezetenen maken de RNI-loketten gebruik van een online inschrijfformulier. Het formulier is beschikbaar in 15 talen.
    The RNI desks use the online registration form to register persons in the Registration of Non-residents. The form is available in 15 languages.
  • Samen Scherp

    De aanvraag en uitgifte van elk paspoort of identiteitskaart gaat om meer dan alleen het aanvragen en overhandigen van het document.

Nieuws

  • Versie 3.11 HUP beschikbaar

    Met ingang van maandag 1 april treedt versie 3.11 van de Handleiding Uitvoeringsprocedures (HUP) BRP in werking. In deze versie van de HUP zijn diverse teksten gewijzigd of toegevoegd.

  • Wijzigingen in LO BRP 2024.Q2

    Let op: niet op 1 april, maar op 22 april 2024 treedt versie 2024.Q2 van het Logisch Ontwerp BRP (LO BRP) in werking. De inwerkingtreding wordt opgeschoven naar het moment dat het Experimentbesluit BRP dataminimalisatie in werking zal treden. Twee van de vier LO-wijzigingen, die in deze versie van het LO BRP worden geïmplementeerd, zijn namelijk afhankelijk van dat besluit.

Een foto van cijfers op een beeldscherm

Feiten en cijfers

Hoeveel reisdocumenten staan er in de BRP? Hoeveel berichten worden maandelijks verstuurd? Hoeveel meldingen ontvangt het MFO? Dit en meer cijfers vind je op deze pagina.

Beeldscherm met veel cijfers stelt een algoritme voor

Algoritmeregister

Bij verschillende onderdelen van de dienstverlening die RvIG biedt wordt gebruik gemaakt van algoritmes. In het algoritmeregister staat welke dat zijn.

Twee mensen controleren een server in een serverkast

Systeeminformatie

Ga naar de overzichtspagina Systeeminformatie voor de actuele systeemmeldingen.

Scroll naar boven